Vull ser membre! 

Vols ser membre de la colla??

Aquí podràs veure quines places estan obertes actualment i, si t'interessa alguna, envia’s un mail! T'informarem del que has de fer per formar part de la colla!!

Els_sentinelles@yahoo.es

Estem apliant la colla !! Aprofita !! Hi ha moltes places obertes !!


SENTINELLES

Son els diables que cremen la pólvora a les forques. Només cal que tinguis més de 18 anys, i, si et falta poc per complir-los, no et preocupis, amb una autorització i l'ajuda d'un padrí o padrina podràs sortir!

Animeu-vos! Sense ells no hi ha correfoc possible!

TABALERS

Son els que animen l'ambient els que fan tremolar als diables. No importa l’edat que tinguis, pero si tens menys de 14 anys, t'hauran d'acompanyar els pares a les sortides. Si tens un bon sentit del ritme i t'agrada la gresca, apunta't!


METXA

Es l'encarregat/da de encendre la piro als diables. Si t'agrada estar en primera línia de foc, aquest es el teu lloc! Només cal tenir més de 18 anys.

Places disponibles1

SACA

Es l'encarregat/da de repartir la piro als diables i altres elements com botafocs, pinces, etc...  Només cal tenir més de  18 anys.

Places disponibles1

AUXILIAR DE SACA

Es l'encarregat/da de donar un cop de ma a la saca. Portar-li saques plenes i deixar les buides i portar qualsevol altre element que sigui necessari com botafocs, elements pirotècnics per les figures, etc...  També reparteix piro als diables si hi ha molta demanda. Només cal tenir més de 18 anys.

Places disponibles1

CARRO

Es l'encarregat/da de portar el carro de la pirotècnia. Si t’agrada veure el correfoc amb tots els seus membres en acció i estar al càrrec de tota la pólvora, aquest es el teu lloc. Cal tenir més de 18 anys.

Places disponibles: 2

AUXILIAR DE CARRO

Es l'encarregat/da d’acompanyar al carro i anar omplint les saques buides i donar als saquers les saques plenes. També prepara els elements de les figures i ajuda al carro al transport de la pólvora. Cal tenir més de 18 anys. O més de 16 anys amb autorització del tutor legal.

Places disponibles1

 

ESTANDARD

Es l'encarregat/da de portar l’estendard de la colla al davant de tot de la comitiva. L'estandart es portava a pes fins fa ben poc, pero actualment s'esta adaptant el carro perqué sigui molt més facil de transportar. Va controlant la velocitat del correfoc.

Places disponibles1

 

AUXILIARS DE CEPTROTS

Grup de persones que s'encarreguen del transport, carrega i descarrega de la piro dels Ceptrots de la colla durant el correfoc. Cal tenir més de 18 anys.

Places disponibles4

 

AIGUADOR

Es un dels encàrrecs mes importants... Es l'encarregat/da de portar la beguda fresca per als membres que s'ho estan currant durant el correfoc!! Sense ell sofriríem deshidratació tots!! Només cal que tinguis més de 14 anys!

Places disponibles1

 

AUXILIARS GENERALS

Son ajudants en general que vigilen pel bon funcionament del correfoc, ajuden als diables, als carros, als tabalers, etc... Només cal tenir mes de 16 anys.

Places disponibles4