Actuacions 

La colla realitza diverses activitats o sortides, que son:              

-         Correfoc
-        
Cercavila
-        
Tabalada
-        
Espectacle
-        
La festa del foc

(Per contractar cualsevol actuacio, podeu passar
per l'apartat de Contacta)


 

Correfoc

           Passejada seguint un itinerari concret. S’utilitza gran varietat d’articles pirotècnics i la gent hi participa amb els diables ficant-se sota el foc, ballant i saltant al ritme del tabals.

          

   

  

 PARTICIPANTS; No us refieu dels diables i a córrer! Us recomanem també que us llegiu la normativa per ser uns bons participants, que podreu trobar en aquesta mateixa web! Petits, i no tant petits, si us fa una mica de por, demaneu als diables si podeu sortir ficats sota la seva capa, es el lloc mes segur dintre un correfoc, ells estaran encantats, us protegiran i, a més, us ensenyaran a participar als correfocs amb seguretat i sense por!

 COLLA; Canya, foc i tabals! Diables, podeu cremar als participants! (una miqueta només eh! El bon rotllo sempre estará present. Vigileu amb els petits, protegiu-los i ensenyeu-los a participar i protegir-se!)


Cercavila

  També es una passejada seguint un itinerari però la gent no es fica sota el foc, normalment el foc només es present en forma de flama i/o malabars. Rarament apareix la pirotècnia. La finalitat es animar i cridar l’atenció de la gent amb musica, gresca i espectacle. Per conduir-los fins a la plaça o lloc on continuarà la festa.

 PARTICIPANTS; Encara que no esteu dintre de la cercavila gaudiu! balleu! animeu!

 COLLA; Tabalers, que tremoli el terra!  Diables aqui no es crema a la gent! Controleu-vos i molta gresca!


Tabalada

             Acte en el qual el Tabalers es planten, normalment, en una plaça i animen la festa amb la seva percussió i balls. Com a novetat els tabals estan acompanyats per un nou rocar, que anima els ritmes a cop de canell.  La colla te com a costum acabar les tabalades amb una traca valenciana.

 PARTICIPANTS: A ballar i animar!

 COLLA: Tabalers, molta canya!!! Tots a ballar!!

 

Espectacle

 Acte que es sol efectuar sobre un escenari o en un perimetre tancat. La finalitat es que els participants gaudeixin de les habilitats dels membres de la colla amb els malabars, el foc, els tabals... dintre del mon fantàstic que es crea davant dels seus ulls. Hi ha des de els mes senzills, que només tenen malabars i percussió, fins als mes complexes que tenen una banda sonora, efectes de llum, fum, foc, etc... Actualment estem preparant un especacle que explica la história del foc. 

         

COLLA; A lluir-se i molta màgia!

PARTICIPANTS; Deixeu-vos transportar per la mágia del foc i la dansa de les flames!

          

 Festa del foc


Acte que es fa en un recinte tancat (normalment una plaça) on els diables treuen tot el seu repertori de malabars, percussió i foc. Els participant entren sota el foc a passar-ho be amb els diables.      

 

COLLA: Canya, foc i tabals! Diables a per els participants! Vigileu el foc! TAbalers, doneuli canya que s'escoltin els ritmes per sobre dels petardos!

PARTICIPANTS: Aneu amb compte i passeu-vos molt bé!